Skip to main content

Ville du ønske, at du stod pivhamrende stærkt i dig selv? Drømmer du om at få forløst den visdom og de evner og talenter, der ligger gemt inde i dig? Længes du efter fulfillment og mening i dit liv? Føler du, at du har mistet dig selv – at du går i ring, og dit liv er gået i stå?  

LIVSKRAFT er et helt særligt forløb til dig, der har et brændende ønske om at finde dig selv frem fra gemmerne og finde modet til at tage action på alle de idéer, drømme og længsler, du tænker på og taler om, så du endelig kan leve et liv fyldt med indhold, glæde og mening.

Gennem nærværende mentoring, vejledning, coaching og personligt tilpasset undervisning bruger jeg min særlige evne til at se mennesker til at hjælpe dig til at se dig selv – dine gaver og talenter, din indre visdom, dine unikke egenskaber … det, jeg kalder din livskraftt  … så du kan sætte den fri og skabe det liv, du længes efter.

Med LIVSKRAFT får du sat stikket i din livskontakt

Det er til at få pip af at sidde fast i livet. Det er dybt frustrerende og mentalt drænende dag ud og dag ind at kæmpe med følelsen af meningsløshed, og at der mangler noget i livet. Det er som at gå rundt i et mørkt rum og vide, at kontakten til lyset er der – du kan bare ikke finde den.

Du behøver ikke blive ved med at leve på den måde.  

 

Skab det meningsfulde liv, du længes efter

 

Nøglen til at unstucke dig selv og finde modet til at handle er et bevidst, dedikeret og modigt indre arbejde med din energi og dine tanker, følelser, mønstre og overbevisninger. Gennem arbejdet med dig selv øger du dit selvværd og skaber klarhed, der kan lyse stien mod det liv, du længes efter, op. Klarheden er en actionportal til at gå fra stuck til et liv fyldt med saft, kraft og mening.

 

Hvis ikke nu hvornår så?

LIVSKRAFT er til dig, der:

  • vil ha’ mere ud af livet og opnå følelsen af at leve fuldt ud – hver dag
  • længes efter at sige farvel til fornemmelsen af, at der mangler noget i dit liv
  • ønsker at finde modet til at gå efter dine drømme
  • er parat til at tage action og droppe undskyldninger for, hvorfor du er stuck
  • er villig til at arbejde dybt med og være ærlig over for dig selv – både på skrift og gennem samtaler.

 

Hvor meget fylder følelsen af, at dit rigtige liv venter rundt om hjørnet?

Har du fået nok at føle dig som en pausefisk i dit eget livsakvarium? Er du villig til at konfrontere dine skyggesider, svære følelser og barndomstraumer? Er du parat til at dykke ned i den modstand, du vil møde undervejs, og se nærmere på, hvor den kommer fra? Så er LIVSKRAFT den livline, du har ledt efter.

 

LIVSKRAFT er
et personligt udviklende og terapeutisk mentorforløb

Du har prøvet de hurtige løsninger og erkendt, at de ikke kan unstucke dig. Du har indset, at du er nødt til at dykke dybere for at få fat i de indsigter, du skal bruge for at komme videre. Du er villig til at afsætte tid til at arbejde intensivt med dig selv. Du har mod på at bruge det skrevne ord som fremkaldervæske i arbejdet med dig selv, og du er klar til at begynde at tænke på en ny måde.

Er du klar til at begynde det liv, du så længe har ventet på at leve?

LIVSKRAFT er 6 måneder med personlig udvikling på højt plan.

Gennem intensivt indre arbejde lærer du at se dig selv i et nyt lys, så du kan finde modet til at gå efter det liv, du kan mærke kalder på dig.

Du og din rejse er unik. Derfor er min hjælp til dig naturligvis også 100% skræddersyet. Jeg tror nemlig ikke på idéen om at putte alle ned i en forudbestemt step-by-step løsningskasse. Jeg guider dig via mails og online sessioner, hvor du får undervisning, vejledning, coaching og personligt afprøvede redskaber og øvelser. Forløbet følger med dig i takt med, at du udvikler dig gennem din proces.

Du lærer, hvordan du arbejder med din energi og dine tanker, følelser, mønstre og overbevisninger.

LIVSKRAFT er blevet til på baggrund af mine egne erfaringer med at arbejde med tanker, følelser, mønstre, overbevisninger og energi. Ligeledes trækker jeg på en enorm livserfaring samt min omfattende viden inden for bl.a. NLP, psykologi og personlig udvikling samt skyggearbejde, barndomstraumer og indre barn arbejde. Og så er jeg er et spirituelt menneske med en meget stærk intuition.

Svarene ligger inde i dig selv

For at du kan få skabt et liv fyldt med indhold, glæde og mening, er det afgørende, at du kommer til bunds i, hvad det er , der bliver ved med at holde dig stuck. Du er nødt til at kende årsagen og  forstå, hvorfor du hænger fast i gamle overbevisninger og gentager mønstre, der ikke tjener dig. Når du kan det, er du i stand til at ændre det, der ikke fungerer for dig. Derfor er det så pivhamrende vigtigt, at du kommer ind til kernen af dine udfordringer, for det er her, du finder de svar, der hjælper dig med at sætte dig selv fri. 

På mentorforløbet LIVSKRAFT får du

Individuelle samtaler spækket med undervisning, coaching, sparring og vejledning samt værktøjer og øvelser, der lærer dig at integrere din nye viden i din hverdag. 

Ubegrænset adgang til din nye læring og dine nye indsigter – du får din samtale tilsendt, når den er afsluttet og kan genhøre den så ofte, du vil.

Intuitiv guidance, der hjælper dig til at se dig selv på en ny måde og opdage nye sider af dig selv.

Empatisk og motiverende støtte og opbakning fra en, der selv har gået vejen og véd, hvor vigtigt det er ikke at gå den alene.

Adgang til hjælp pr. mail, hvis du har uddybende spørgsmål mellem dine samtaler – du skriver bare.

Indgående kendskab til samspillet mellem din adfærd og dine overbevisninger og mønstre, så du bliver i stand til at sige “farvel og tak” til det, der holder dig fastlåst.

6 måneders intensivt indre arbejde, der åbner døren til en højere bevidsthed samt en større forståelse for og indsigt i dig selv. Og så får du viden og redskaber, du fremover kan bruge som løftestang, når (det kommer til at ske) du føler dig stuck.

Du er ikke alene

Det er dig, der skal sætte den ene fod foran den anden på din rejse ud af fastlåstheden, men jeg lyser for dig, så du kan se, hvor du skal placere dine fødder. Du kommer ikke til at stå alene i processen – I’ve got your back. Både når der skal heppes og fejres, og når det gør ondt i mødet med svære følelser. For det kommer du til at opleve, fordi LIVSKRAFT er et forløb, hvor du arbejder virkelig dybt med dine udfordringer.

Derfor vil du også jævnligt kunne opleve forløbet som terapi. Det skal du være klar til at sige ja til. Gevinsten er et indgående og nuanceret kendskab til dig selv og dit indre landskab – og til, hvorfor du føler dig låst fast … og hvordan du kommer videre.

Personlig udvikling på en helt særlig måde

På forløbet LIVSKRAFT møder du mentoring i en kombination af skrift og online samtaler. 

Mellem hver samtale har du skriftlige refleksionsopgaver og øvelser, der læner sig op ad det, vi taler om. 

Når du skriver, vil du opleve, at du åbner døren til dybere lag af dig selv, hvor du kan komme i kontant med tanker og følelser, der hidtil har været ubevidste. Jo højere bevidsthed, du opnår, jo bedre mulighed har du for at ændre din fornemmelse af at være stuck

For at få mest muligt ud af din proces, er det vigtigt, at du prioriterer at sætte tid af til at arbejde med opgaverne og øvelserne mellem samtalerne. Dine refleksioner, tanker og eventuelle spørgsmål er oplægget til din næste samtale. Ved at arbejde på den måde, vil du opleve kontinuerlig sammenhæng og fremdrift i din proces.

Samtalen er en katalysator for erkendelser – dit hjemmearbejde er tid til fordybelse og din unikke mulighed for at dykke endnu dybere ned i den viden og de erkendelser, du får gennem samtalerne.

Sådan kommer du i gang

LIVSKRAFT er for dig, der er vant til at arbejde med personlig udvikling og er KLAR til at være ærlig over for dig selv og gå i dybden med dine udfordringer.

Kan du sige JA til det, vil jeg gerne være sikker på, at jeg er den rigtige til at hjælpe dig med at unstucke dig selv.

Derfor er det første, du skal gøre, at sende mig en mail, hvor du beskriver din situation så præcist som muligt, og hvad det er for et liv, du drømmer om at leve. Ligeledes skal du også kort fortælle om din opvækst.

På baggrund af din mail vurderer jeg, om vi er et match, og du modtager herefter en mail fra mig.

Er jeg den rette til at hjælpe dig, får du i mailen også en dato for en kort telefonsamtale, hvor vi aftaler, hvornår du starter på LIVSKRAFT.

Sådan foregår LIVSKRAFT

LIVSKRAFT giver dig en enestående mulighed for at arbejde på to dybt transformerende måder sideløbende.

Online samtaler åbner døren til de udfordringer, du skal have bearbejdet, og mellem samtalerne går du endnu dybere ned i problemstillingerne ved hjælp af skreven refleksion.

I samtalerne, der varer ca. 60 min., får du vejledning, sparring og undervisning.

Du får også opgaver, øvelser og spørgsmål, du skal reflektere over og arbejde med forud for din næste samtale. Det sikrer dig, at vi skridt for skridt skræller lag af dine udfordringer, så du finder årsagen til, hvorfor de er der. Min erfaring er, at skrivning virkelig rykker, når det handler om personlig udvikling. Derfor skal du være indforstået med, at forløbet kræver også en skriftlig indsats af dig.

Senest 48 timer før din næste samtale sender du mig en mail, hvor du fortæller, hvordan det er gået med dit hjemmearbejde, om du har fået nye indsigter og/eller erkendelser samt svar på eventuelle spørgsmål.

Har du spørgsmål til din opgave/øvelse, skriver du bare – jeg er kun en mail væk og svarer hurtigst muligt. Ydermere har du mulighed for at booke 15 min. online eller telefonisk hjælp til dit hjemmearbejde to gange pr. måned (Bemærk: samtalerne kan ikke lægges sammen eller overføres til næste måned).

Om 6 måneder kan DU være i gang med at leve dit liv fyldt med mening og glæde – præcis som du har drømt om

… det liv, der føles helt rigtigt for dig.

Er du klar til at gøre dit ønskeliv virkelighed? Begynd rejsen mod et stærkere selvværd, sprudlende livskraft og en feel good hverdag i dag.

KOM I GANG

for kun kr. 2.000,-

pr. måned

Du kan betale i 1, 3, 5, 7 eller 9 rater.

Selvfølgelig kan vi tale sammen, inden du tilmelder dig LIVSKRAFT. Det ville jeg også selv have brug for.

BOOK EN SNAK ⬇️