Skip to main content

Kan jeg tale med dig, inden jeg beslutter mig for forløbet?

Det kan du tro. Også 2 gange … eller 3.

Du får hver gang 20 min. kvit og frit.

Jeg ved nemlig godt, at der kan være mange spørgsmål, du har brug for at få besvaret, inden du hiver dankortet op af lommen. Så fyr løs. Det er vigtigt, at du føler dig 100% tryg ved at investere dine penge i et forløb hos mig.

Du vil nok gerne finde ud af, om vores kemi matcher, og om jeg er den rette til at hjælpe dig. Måske du har brug for at lufte din bekymring for, om du får noget ud af forløbet (du sidder du muligvis med oplevelsen af at have spildt dine penge på andre forløb). Det kan også være du mærker frygten for, hvad der sker, når du træder ud af din komfortzone (hvilket du kommer til med det her forløb).

Hvad det end måtte være, du har på hjerte – bare kom med det. Jeg er her for at svare på dine spørgsmål om forløbet. Du skal føle dig tryg og afklaret ved at tage beslutningen om at investere i dig selv.

Hvad hvis jeg glemmer en samtale eller er nødt til at aflyse?

Det er vigtigt, at du prioriterer og husker dine samtaler. En samtale går nemlig tabt og bliver ikke erstattet af en ny, hvis du glemmer den eller er nødt til at aflyse. Du får heller ikke penge retur for den missede samtale.

Forløbet kræver derfor af dig, at du virkelig vil det og er dedikeret til dit dybe, indre arbejde.

Hvad hvis jeg bliver syg?

Bliver du syg, finder vi naturligvis en ny tid til dig.

Kontakt mig hurtigst muligt pr. mail.

Kan jeg betale i rater?

Naturligvis.

Du kan betale i enten 3, 5, 7 eller 9 rater, hvilket vil sige, at du kan deltage på LIVSKRAFT fra blot kr. 2.000,- pr. måned.

Raterne betales månedligt, og vælger du 7 eller 9 rater, så betaler du også efter, dit forløb er afsluttet.

Kan jeg få pengene tilbage, hvis jeg stopper, inden forløbet er slut?

Når du har tilmeldt dig LIVSKRAFT, forpligter du dig til at betale for hele forløbet. Det gælder også, hvis du vælger at betale i rater.

(Du er tilmeldt, når jeg har registreret din betaling).

Derfor er det vigtigt, at du er 100% dedikeret, når du tilmelder dig LIVSKRAFT. For ja – du kan komme til at opleve, at du har du lyst til at sige farvel og tak (jeg taler af egen erfaring). Det er ganske almindeligt og naturligt, når du arbejder dybt med dig selv og bevæger dig ud af din komfortzone. HUSK, at jeg er med dig hele vejen – også når det er svært og gør ondt.

Ligger ugedag og interval for mine samtaler fast?

Ja. Når du tilmelder dig forløbet, aftaler vi som udgangspunkt en fast ugedag for dine samtaler gennem hele forløbet. Har du en arbejdsplan, der skal tages hensyn til, gør jeg naturligvis det. 

Du har samtaler med ca. 14 dages mellemrum.

Når du på forhånd véd, hvornår du har samtaler, er det med til at holde dig fast i din proces, og så slipper du for at skulle bruge energi på at forholde dig til løbende planlægning.

(I forbindelse med helligdage og ferier er det muligt at lave særskilte aftaler. Dog anbefaler jeg, at du kun fraviger minimalt fra din oprindelig plan, så du kan bevare flowet i din proces).

Hvordan foregår samtalerne?

Vi mødes online via Zoom (ca. 60 min. pr. samtale).

Skal jeg lave noget mellem samtalerne?

Ja. I forbindelse med hver samtale får du øvelser, opgaver og/eller spørgsmål til refleksion, som du skal arbejde med skriftligt til næste gang, vi taler sammen.

Du sender din besvarelse til mig pr. mail senest 48 timer før vores samtale. Modtager jeg ikke dit materiale til tiden, bliver der ikke arbejdet i dybden med det forud for din næste samtale.

Kan jeg genhøre vores samtale?

Ja, det kan du naturligvis.

Samtalerne bliver optaget og sendt til dig efter hver samtale.

Det er vigtigt, at du gemmer samtalerne på din computer, for jeg sletter samtalerne, når de er sendt.

Hvor lang tid varer en samtale?

En samtale varer ca. 60 min.

Nogle gange slutter vi måske efter 50 min. – andre gange kan samtalen vare 75 min. Jeg lover dig, at du ikke bliver snydt for samtaletid.

Kan jeg få hjælp og sparring mellem samtalerne?

Ja, naturligvis.

Du kan til enhver tid sende mig en mail, hvis du har spørgsmål til din hjemmeopgave – så svarer jeg dig hurtigst muligt.

Som en del af mentorforløbet LIVSKRAFT har du også mulighed for at booke 15 min. samtale (online eller telefon) to gange pr. måned. Samtalerne er inkluderet i prisen (NB: samtalerne kan ikke slås sammen til en længere samtale eller overføres til næste måned)..

Du sender mig blot en mail, hvor du uddyber, hvad du har brug for hjælp til. Så sender jeg dig mulige tidspunkter for en samtale max. 48 timer ude i fremtiden.

Hvad med tavshedspligt?

Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Alt, hvad vi taler om, bliver mellem dig og mig, og det materiale, du sender til mig, bliver opbevaret på forsvarlig vis. Når dit forløb er slut, sletter jeg materialet – med mindre du vælger at fortsætte i et nyt forløb.

Andet, du mangler svar på?

Hvis du ikke kan finde det/de svar, du søger, ovenfor, så kontakt mig endelig. Jeg er kun en mail eller et telefonopkald væk.

💌kontakt@charlottelind.com

☎️2571 2511