Skip to main content

Du føler dig beriget og løftet som menneske, når du sætter ord på og udfolder tanker – om livet og verden – sammen med andre.

Du bruger ord til at skabe mening i dit liv – ordene giver dig nye indsigter og erkendelser.

Du får sommerfugle i maven og føler dig virkelig levende, når du reflekterer og filosoferer over livet.

Du har – kort sagt – en fest med at reflektere … men du mangler ligesindende at gøre det sammen med.

Dine venner, veninder og din familie har ikke lyst til, kan ikke eller vil ikke ”lege” med, når du kaster tankebolde op i luften.
Måske de griner af dig, når du åbner munden?
Måske du får at vide, at du ikke skal tro, du er noget? Måske deres kropssprog signalerer, at du da vist er lidt kukkeluk?

Du gør derfor ofte dig selv ”lille” for at passe ind, når I er sammen. Skærer den reflekterende del af dig selv væk. Smalltalker på de andres præmisser.

Du snakker med om ting, der for dig synes banale eller ligegyldige – for at føle dig som en del af fællesskabet. Men jo mere, du gør det, jo mere fremmedgjort føler du dig. Både i forhold til de mennesker, du omgiver dig med, og – ikke mindst – i forhold til dig selv.

Det, der nærer d i g, er d y b e samtaler – dem, hvor refleksionen er bøjet i neon.
Du vil BIGtalk.

Du mærker livet gennem samtaler, der går under huden, ned i kroppen, der reagerer på ordene med følelser, og ind i hjertet. Helt derind hvor du oplever, at du bliver klogere på dig selv, fordi du gennem refleksion finder nye svar og får øje på sammenhænge.

Du har brug for dybden for at kunne skabe en ægte og givende forbindelse med andre – og for at kunne skabe og bevare en tæt forbindelse til den, du er. Uden refleksion og dybde oplever du samvær som overfladisk, uinteressant og ligegyldigt.

RefleksionsRummet er din legeplads til fri refleksion sammen med andre REFLEKTORER – mennesker, der – præcis som dig – næres af dybe samtaler og refleksion.

 

Du interesserer dig inderligt for livet og hvordan det leves … og det er dét, der er kernen i RefleksionsRummet – det kan fx være relationer, kærlighed, børn, livskriser.

 • I RefleksionsRummet er du fri til at tænke højt uden at få at vide, at du er sær, for meget, anstrengende at høre på eller forkert. Her behøver du ikke gøre dig lille.
 • ReksionsRummet er et trygt sted at være med dine tanker, fordi alle har det, præcis som d u har det med ord, refleksion og filosoferen: de elsker det.
 • Du bliver mødt og spejlet i dine tanker gennem dialog med ligesindende.

Hvad får du ud af at være medlem af RefleksionsRummet?

 • Du får den mentale  næring, du savner i din hverdag. Næring, der giver dig overskud og mod til at være i verden som HELE DIG.
 • Du tager den del af dig selv hjem, som du har skåret væk ved at ”løbe med på” smalltalk.
 • Du får rig lejlighed til at fylde BIGtalk tanken op.
 • Du forbinder hjerte og hoved gennem fælles refleksion, så du virkelig kan m æ r k e, hvad det gør for dig at GÅ D I N VEJ I LIVET.
 • Du får nye vinkler på livet og verden, som kan være med til at give dig et kærligt skub … til at ændre det i dit liv, der lige nu ikke heeelt ”spiller”.
 • Du bliver en del af et fællesskab, der spejler din måde at være i verden på – slut med at føle dig forkert.

Hvordan fungerer det?

Jeg har “bygget” RefleksionsRummet til DIG, der elsker at reflektere og filosofere i selskab med andre – men mangler et sted, hvor du kan gøre det. Et trygt rum, hvor du kan tænke højt og stort. Et rum, hvor du bliver mødt af ligesindede i dine tanker og refleksioner.

RefleksionsRummet har til huse på Facebook og er kun for medlemmer (se nederst).

Det får du

 ✔To gange pr. måned lægger jeg et kort videooplæg op i rummet med refleksioner over et tema. Videoen danner grundlag for fælles refleksion – hvor refleksionen tager os hen, kan kun tiden vise. Det er det smukke ved at reflektere sammen.

✔Mandage i ulige uger mødes vi online – skiftevis kl. 9 og kl. 16 til live refleksion over, hvad der rør sig i rummet. Forud for vores online refleksion modtager du et link, du skal klikke på for at være med live.
Jeg optager kaldene og lægger dem i RefleksionsRummet, så du kan se med senere, hvis ikke du har mulighed for at være med live.

✔Jeg følger med i dialogen i RefleksionsRummet på hverdage og kommer med indspark, hvor jeg finder det oplagt. Det er dog dig der, sammen med dine medreflektorer, står for at forme dialogen i gruppen.

✔Du har mulighed for én gang pr. uge at tagge mig med et livsspørgsmål, du gerne vil have taget op. Tag venligst kun ved spørgsmål, du ønsker at få taget op på mandagskaldene. Jeg vælger ét spørgsmål ugentligt, som jeg reflekterer over på livekaldet. 

✔Du er velkommen til at komme med forslag til videoemner, du gerne vil ha’ med i RefleksionsRummet.

Det praktiske

RefleksionsRummet åbner torsdag d. 20/8 2020.

Første måned er ganske gratis*. Herefter er introprisen kr. 89,-/md. de første tre mdr.

I RefleksionsRummet får adgang til:

 • mulighed for at få individuel, reflekterende sparring på livsspørgsmål – både live online og på skrift i RefleksionsRummet
 • to månedlige videoer med seriøse oplæg til refleksion
 • to live online gruppekald pr. måned
 • mulighed for at få taget specifikke emner op til refleksion
 • ubegrænset adgang til dialog og refleksion med andre reflektorer
 • 15% på enkeltstående Livssamtaler, så længe du er med i RefleksionsRummet.

 

*Meld dig ind senest d. 30/9 2020 og få første måned (30 dage) til kr. 0,- … der er ingen binding på dit medlemsskab.

 

Dit medlemsskab regnes fra den dato, du melder dig ind i RefleksionsRummet og fornyes automatisk, hvis ikke du melder dig ud senest to dage før din nye medlemsmåned påbegyndes.