“(...) superwoman, der kan gå på vandet og har styr på alt. That's n o t me”

Charlotte Lind

Lyt til din mavefornemmelse og handl på det, du hører.

Så har du alle muligheder for at skabe et liv, hvor du mærker grundglæde, og hvor livet giver mening. Det’ det, jeg kalder et MEREliv. 

Det lyder super enkelt, og stopper du med at læse her, så fremstår jeg nok som en superwoman, der kan gå på vandet og har styr på alt. That’s not me.

… så jeg håber, du læser videre.

Der er nemlig intet bare over den rejse, der har gjort, at jeg i dag lever et MEREliv. Vejen, der har ført mig hertil, er asfalteret med skilsmisse, stress, depression, intensivt arbejde med mig selv, frustrationer, vrede, tårer og min fars død. 

Det hér er min historie i maggi-terning format. Ka’ du li’ smagen, så synker du måske mine ord og lader dem bundfælde sig. Hvis du tænker føj for pokker … så bare spyt mig ud igen.

Op ad bakke og uforløst

I en alder af 50 år – det var i 2017 – var mit liv mildest talt ikke, som jeg drømte om.

Ingen omsætning i min virksomhed. Ingen kontakt med mine forældre. Meget lidt nattesøvn pga. pivhamrende sygt barn, der sideløbende sprang ud som transkønnet. Talrige indlæggelser med min syge søn. Storforbruger af vingummibamser og bag-in-a-box.

Jeg var overlevelsesmode 24/7. Rendyrket stædighed og det faktum, at jeg som alenemor var nødt til at stå op, var dét, der fik mig ud af sengen om morgenen. Udenpå smilede jeg – indvendig var det en helt anden snak.

Fornemmelsen af, at noget var forkert, og at der manglede noget, var kronisk og insisterende. Det var min normaltilstand, og den havde fulgt mig, siden første gang jeg som stor pige pleasede andre med et “Ja”, selvom jeg mente “Nej”. 

Mellemtilfredsheden var intens. Fornemmelsen af at ville have MERE lod mig aldrig i fred. Mere mening i livet ved at gøre en forskel for andre. Det var dét, jeg ville.

Jeg søgte konstant efter svar på, hvordan jeg fik mellemtilfredsheden til at gå væk.

Jeg læste stakkevis af bøger om psykologi, tog en NLP uddannelse, deltog i kurser, forsøgte mig med alternative behandlinger og brugte en formue på mentorforløb. Alligevel fortsatte mellemtilfredsheden, og jeg blev ved med at sidde fast.

Min mave råbte “løøøb”, og gi’ fanden i din tekstforfattervirksomhed – og gå så for fa**** all in på at arbejde med personlig udvikling, som du har drømt om i flere år”. Men jeg turde ikke. 

Min livssituation og min familiesituation var min forklaring på – undskyldning for – at jeg ikke gjorde noget men blev, hvor jeg var. 

Jeg følte mig fanget og magtesløs. Uforløst. Mit selvværd var en skygge af sig selv.

En livsændrende to-trins raket

Så blev jeg præsenteret for en to-trins raket, der ændrede alt.

Efter ikke at have set eller talt med mine forældre i 6 måneder inviterede jeg dem til min søns konfirmation.

Min fars cancer havde tæret på ham siden vores sidste samvær. Da han, støttet til sin krykke, kom mig i møde, så jeg en gammel, syg mand med sorg i øjnene. Jeg har aldrig set ham græde, men det gjorde han, da han gav mig et langt kram.

Lige dér besluttede jeg, at fortiden var slut og ikke længere skulle stå i vejen for hverken min relation til mine forældre eller mine drømme.

Det tog tid for os at finde hinanden efter mere end 30 års vakkelvorn relation. Men vi nåede det, thank god, inden min far døde i november 2019.

Farvel far – farvel overbevisning

Jeg sad på kanten af min fars seng og aede ham beroligende på brystet de sidste timer af hans 77-årige liv. Det sidste han gjorde, inden han tog over på den anden side, var at kigge mig dybt i øjnene – helt ind i min sjæl. Så trak han vejret for sidste gang.

Min far var væk. Det samme var min overbevisning om, at jeg skal lytte til hovedet i stedet for til maven. Da jeg så min far dø, blev “lyset tændt” inde i mig: Livet er kort – jeg vil ha’ et MEREliv, imens jeg er her.

Så jeg så frygten for at fejle og blive til grin i øjnene og tog en beslutning.

Min mavefornemmelse skulle være mit livskompas, og jeg skulle handle på de koordinater, det udstikker.

Beslutningen er uigenkaldelig. Glæden ved at se de resultater, jeg skaber, når jeg “går med maven” er ubeskrivelig.

Endelig føler jeg mig FRI til at leve livet på min måde. Dét er et MEREliv … hvis du spø’r mig.

Er du klar til at tage den samme beslutning og handle på den, så du kan skabe et MEREliv?

KONTAKT MIG nu

☎ 2571 2511

… eller

Send en mail