Skip to main content

Den hurtigste vej til et MEREliv? Get a mentor, who has walked the talk.

… det er sådan, jeg ser på det.

Du har sikkert forsøgt dig med en eller flere coaches i håbet om, at den dér der-mangler-noget fornemmelse gik væk. Og du har brugt mange timer på at reflektere over spørgsmålet: “Hvad tænker du selv?”.

Der er intet i vejen med nogen af delene. Du opnår indsigter og får aha-oplevelser. Men du mangler konkrete svar, der giver dig fornemmelsen af at rykke.

Jeg genkender begge dele fra mig selv. Du genkender – lige som mig, at du vil gi’ din højre arm for, at der er én, der tager “roret” og sætter retningen for dit næste skridt.

Jeg tror på to-do listen som raketten,
der fyrer dig afsted mod dit MEREliv.

 

For det er dét, du gerne vil have, ik’? MERE.

Din mavefornemmelse har forsøgt at råbe dig op, men du har bedt den flette næbet … og nu kører de hér ord på repeat i hovedet på dig:“Hvordan kommer jeg videre?”.

Mit svar:
Ét skridt ad gangen og i selskab med én, der selv har vendt bøtten fra at nøjes og sidde fast til at leve et MEREliv, hvor friheden giver genlyd.

Her er, hvordan jeg arbejder:

Al intuitiv sparring foregår online
Plain and simple – og knaldhamrende effektivt.


Step 1

Jeg hjælper dig med at skabe klarhed og overblik over din situation: Hvad holder dig fastlåst? 
(Og ja – det hér step kommer til at byde på spørgsmål. Ellers kan jeg ikke skabe den klarhed og det overblik, du selv har forsøgt at få indkredset).

Step 2
Janteloven bliver lagt på hylden, og vi tænker STORT. Hvem vil du gerne være? Hvad vil du gerne have? Hvordan skal dit MEREliv ser ud?
Du får svar – dvs. du får sat en retning og får konkrete ting, du skal handle på for at kickstarte dit MEREliv.

Svarene “henter jeg ned” ved hjælp af en stærk og veludviklet intuition kombineret med et skarpt blik for sammenhænge, toptunede analytiske evner og en dybdegående psykologisk indsigt.

Step 3
Du handler jf. din to-do liste, og jeg følger op på dine skridt mod MERE en uge efter din sparring.


… og så gentager vi processen, hvis du har brug for det.

 

Handling løfter dig fra frustreret og fastlåst til et liv med MERE energi, grundglæde, positivitet, overskud, optimisme, personlig power og mening med livet.

Du vil opleve FRIHED, når du ikke længere sidder fast. Det giver dig mere overskud til alt det sjove, fordi du ikke spilder tid på at gruble.

 

Hvad det sjove er? Hva’ tænker du, hvis jeg siger golfbanen, din hest, spa-ophold, din bilpassion, yoga-retreatet på Bali, vinkælderen, kurser i eksotisk madlavning, rejser, tid til dig selv.

 

Ku’ det ikke være skønt at leve på den side af livet?

 

Hvorfor spilde mere tid på selv at lede efter svar? Få sparring, der sætter din retning mod et MEREliv.

KONTAKT MIG nu:

☎ 2571 2511

… eller

Send en mail