Skip to main content

Mit samtaleforløb med Charlotte er uden tvivl noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Hvis du, som jeg, mangler overblik i dit liv og søger efter troen på dit værd, vil jeg uden at tøve anbefale dig denne coach, som på kompetent vis vil guide dig derhen, hvor du ønsker at være.

Sjældent har jeg mødt et menneske, som har heppet så meget på mig og min udvikling. Én, som, ubesværet, har kunnet se, hvornår jeg havde brug for at blive holdt i hånden, og hvornår det var på sin plads at stille de "provokerende" spørgsmål, der sendte mig ad nye, tiltrængte veje, jeg aldrig selv havde fundet.

Charlotte er nærværende, investeret, varm og et menneske, der forstår at skabe øjeblikkelig tillid.

Cecilie - studerendeCharlotte er nærværende og varm og forstår at skabe øjeblikkelig tillid

Charlotte har en helt enestående måde at lytte, støtte og motivere på samme tid. Hun hører det, du siger, selvom du ikke selv kan høre det.

Charlotte stiller gode og relevante spørgsmål og hjælper dig til, at du selv kan svare. Hun er ikke bleg for at gå lige til sagen, hvis det er det, du har brug for - ellers får du plads til at pakke tingene ud i dit eget tempo.

Jeg har haft et par aha-øjeblikke, som kom helt bag på mig. Tusind tak for hjælpen!

Jennifer - gymnasielærerCharlotte har en helt enestående måde at lytte, støtte og motivere på samme tid

Jeg opsøgte Charlotte, da jeg havde en knap så velfungerende hverdag. Jeg var lettere stresset, havde søvnproblemer og manglede overskud. Jeg havde især svært ved at sige fra og havde en del tankemylder ved sengetid.

Charlotte har givet mig nogle gode redskaber til at mærke efter, lytte til mig selv og få styr på mine tanker. Efter samtalerne er jeg blevet meget bedre til at vurdere, hvad der er bedst for mig selv, og hvordan jeg får en mere overskuelig hverdag, hvilket gør at jeg sover meget bedre om natten. Alt i alt er jeg blevet et langt gladere menneske med meget mere overskud og forståelse for mig selv.

Jeg vil varmt anbefale Charlotte til andre, der har brug for hjælp til selvhjælp. Hun er en dygtig coach, som er virkelig behagelig at tale med og meget forstående. Jeg er meget overrasket over, hvor hurtigt jeg kom tilbage på sporet igen efter samtalerne.

Maja - studerendeAlt i alt er jeg blevet et langt gladere menneske med meget mere overskud og forståelse for mig selv

Charlotte er en, som både hører, hvad det konkret er, man fortæller, men også hvad der ligger bag. Hun samler op på det, man fortæller, så man løbende bliver bevidst om, hvad der ligger til grund for ens bekymringer.

Hos Charlotte får man ikke svarene serveret, men samtalen med Charlotte gjorde, at jeg selv fandt frem til de løsninger, der virker for mig. Charlotte formår at stille præcise spørgsmål og anvende en masse teori om mennesket og menneskehjernen.

I sin egenskab af at have øje for, at ikke to mennesker er ens, formåede Charlotte at hjælpe mig med at finde den helt rigtige løsning for mig. Hendes egne erfaringer inspirerede mig til at arbejde mig frem til at gøre noget ved mine bekymringer.

Marlene - sygeplejerskeCharlotte formår at stille præcise spørgsmål og anvende en masse teori om mennesket og menneskehjernen

Jeg var så heldig, at Charlotte helt akut hjalp mig med et stort dilemma. Hun tilbød mig - fordi min udfordring var akut - at blive coachet over telefonen, og det virkede perfekt. For mig er Charlottes coachingform yderst virkningsfuld.

Jeg vil til enhver tid give hende mine allerbedste anbefalinger.

Ulla - coachJeg vil til enhver tid give Charlotte mine allerbedste anbefalinger

Prøver du at gemme dig for dig selv og verden? Charlotte finder dig, tager dig i hånden, sparker dørene op, og viser dig ud i lyset, i dit eget, helt eget lys.

Bered dig på en vild rejse med alvor, seriøsitet, glæde, humor, tårer og latter. Føl, hvordan du, for hver gang du har været hos Charlotte, bliver mere og mere modig, og tager livet i dine egne hænder.

Det er så fantastisk en følelse. Sådan var min oplevelse, og jeg var SÅ tryg hele vejen igennem.

Elisabeth - akademisk medarbejder... jeg var SÅ tryg hele vejen igennem

Tak for mange gode og udviklende livssamtaler i en længere periode.

Det har klart gjort mig mere robust i mine værdisøjler, og ikke mindst gjort mig bevist om vigtigheden af at forstå mig selv.

Det har klart gjort mig i stand til at blive en bedre kæreste og derved have overskud og frihed til at leve i nuet. Det er jeg dig meget taknemmelig for, at du har kunnet frigøre.

Bo - arbejdsmiljøkoordinaatorBevidsthed om vigtigheden af at forstå mig selv

Jeg kan stærkt anbefale dig at opsøge Charlotte, hvis du vil videre i dit liv og mærke dig selv på en ny måde.
Charlotte er en utrolig behagelig person at tale med. Hun lytter fokuseret og er meget opmærksom på, om hun rammer noget vigtigt, når hun spørger ind til din situation.
Efter forløbet hos Charlotte har jeg fornemmelsen af at være tro mod mig selv igen.

Rikke - gymnasielærerFornemmelsen af at være tro mod mig selv igen

KONTAKT MIG nu:

☎ 2571 2511

… eller send en mail.